Постови

Приказују се постови за април, 2016

#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

ISKORISTITE TALOG KAFE

Слика
Mnogi nakon zavrsetka ispijanja kafe bacaju talog, jeste li znali da Vam kafa moze posluziti u razne svrhe i da je iskoristite za neke male trikove koje ce Vam olaksati zivot. Podocnjaci su veliki neprijatelji zena, pogotovo mladih mama koje imaju podocnjake zbog neprospavanih noci. Resicete ih se tako sto cete utrljati malo taloga kafe i ostaviti da odstoji. Kofein koji se nalazi u talogu kafe ce razbuditi vasu kozu i podmladiti je. Prilikom kuvanja i seckanja luka, miris luka ostaje na rukama, a resicete ih se tako sto cete  utrljati talog kafe na ruke i kasnije isprati toplom vodom. Svim ljubiteljima pasa najpoznatija je muka sa buvama koja nase ljubimce uvek prati da biste se resili ovih parazita, pri svakom kupanju dodate talog kafe u sampon i temeljno istrljate nakon toga isperite dobro od taloga i tih maloh stetocina. Bastovani koji imaju svojoj basti hortenzije mogu promeniti boju cvetova tako sto ce dodati talog kafe u zemlju i tako ce promeniti PH. Horte

UVEDITE RED U NERED

Слика
Koliko puta zateknete deciju sobu kao da je pala ATOMSKA BOMBA , to je mahom kod svih nesredjene knjige, stvari i razbacane igracke po podu na koje gledate kao minsko polje koje treba preskakati. Pored drugih obaveza koje svi imamo cesto se desi da krene rasprava oko toga zasto, ko i kad ce biti sredjena decja soba.

PAPRIKE PUNJENE TUNJEVINOM

AROMATIČNI MIKS

Слика
POTREBNO JE 4 manja krompira, 2 veće šargarepe, 500 g šampinjona, manja glavica crvenog luka, maslinovo ulje ili suncokretovo, po želji ZAČINI kari, suvi biljni začin, biber, peršun, slatka mlevena paprika, ljuta tucana paprika, origano, bosiljak

SNICLE U SOSU OD CRNOG LUKA

Слика
Potrebni sastojci: 1/2 kg snicle 8 glavice crnog luka 4 kasicice senfa 250 ml supa temeljac ulje so i biber

MUSAKA SA SLANINOM

Слика
Potrebni sastojci: 2 kg krompira 1/2 kg slanine isecene na tanke kriske pola case vode ulje, zacin, biber.

O-meni

Dobro dosli na Mamin kutak za blogovanje , on je napravljen da bismo se razonodili, opustili od svakodnevnih obaveza, naucili nesto novo. Moje ime je Aleksandra i mama sam na kubni, tj. imam dve cerke i sincica.