#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

ISKORISTITE TALOG KAFE


Mnogi nakon zavrsetka ispijanja kafe bacaju talog, jeste li znali da Vam kafa moze posluziti u razne svrhe i da je iskoristite za neke male trikove koje ce Vam olaksati zivot.

Podocnjaci su veliki neprijatelji zena, pogotovo mladih mama koje imaju podocnjake zbog neprospavanih noci. Resicete ih se tako sto cete utrljati malo taloga kafe i ostaviti da odstoji. Kofein koji se nalazi u talogu kafe ce razbuditi vasu kozu i podmladiti je.

Prilikom kuvanja i seckanja luka, miris luka ostaje na rukama, a resicete ih se tako sto cete  utrljati talog kafe na ruke i kasnije isprati toplom vodom.

Svim ljubiteljima pasa najpoznatija je muka sa buvama koja nase ljubimce uvek prati da biste se resili ovih parazita, pri svakom kupanju dodate talog kafe u sampon i temeljno istrljate nakon toga isperite dobro od taloga i tih maloh stetocina.

Bastovani koji imaju svojoj basti hortenzije mogu promeniti boju cvetova tako sto ce dodati talog kafe u zemlju i tako ce promeniti PH. Hortenzije imaju reakciju na promenu PH, dodavanjem taloga u zemlju gde je koren hortenzije, smanjuje se PH, pa samim tim se i promeni boja hortenzije iz roze u plavu boju.

Mravi u domacinstvu cesto znaju biti nepozeljni gosti.Resicete ih se tako sto cete na mesta gde se skupljaju prosuti malo taloga kafe.

Talog kafe je savrsen za piling koze i odstranjivanje mrtvih celija. Mozete ga primeniti ako ga pomesate sa kasiscicom meda.

NAGRADNA IGRA 


http://maminkutakzablog.blogspot.rs/p/blog-page.html
POGLEDAJTE OVDE....

Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon