#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon

Ukrasna kutija
Poklon
U svakom trenutku mozete biti kreativni, originalni i jedinstveni. Pokazacu vam kako da napravite kutijicu za poklon i na taj nacin ostaviti licni pecat i dobar utisak na vasu dragu osobu ovom unikatnom idejicom.


Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon

Bićete jedinstveni i odusevićete vašu dragu osobu ovim kreativnim poklončićem, koji će sigurno naći mesto na njihovom stočiću gde će kasnije moći da čuvaju svoje dragocenosti poput uspomena, nakita i drugih sitnica.

Ukoliko zelite mozete birati velicinu vase kutije za poklon sve u svemu princip je slican.




Materiijal koji vam je potreban:

  • Makaze
  • hamer papir ( zbog cvrstine, a i imah raznih boja, dezena i oblika)
  • ukrasna traka
  • cd (njega sam koristila kako bih obelezila kruzice na papiru jer da sam uzela sestar ostale bi rupice i kutija bi bila probusena) a za vece kutije birajte veci predmet koji je pravilnog okruglog oblika
  • olovka 
  • stapic
  • sljokice, ukrasi po zelji
  • lepak



Na hamer papiru nacrtajte krug, pa posle jos jedan krug koji cete nacrtati tako da se jedan deo preklapa preko drugog kruga kao sto je prikazano na slici to je osnova za kutiju. Kad to odradite nacrtacete samo delove elipse one ce sluziti kao stranica. Zatim isecite krug u jednu celinu, da dobijete ovako kao sto je prikazano.


Uzecete stapic i lagano ici po linijama koje ste prethodno nacrtali, tako da te delove stranica mozete lakse da savijete.





*Napomena:
Kada savijete sve stranice lako ce se sklopiti, spoljasnost kutije ukrasite po zelji. Kada se sve to lepo osusi stranice savijte ta se jedna preko druge preklapaju. ubacite poklonci i zavezite ukrasnom trakom.

Eto dobili ste jednu ideju kako da pokloncic upakujete u neobicno lepu kutiju, sve zavisi koliko je veliki poklon, pravite samo tu velicinu koja vam treba.


Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu