#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

Kako ukloniti strije

Skoro svaku zenu muci problem sa strijama, neke su prihvatile da ce im zauvek ostati a neke se i dalje bore ko lavice kako bi se resile te trajne pojave na kozi.

Kao i vecina zena dobila sam strije u trudnoci, prekomerna tezina ucinila je svoje da se moja koza rastegli  i popuca, zahvaljujuci mom hedonizmu ostale su mi strije.

Mnogi sajtovi nude pomoc u vidu, kako napraviti melem za strije neki su ucinkoviti i potrebna je upornost i razlicita kombinacija tehnika kako bi se video efekat.

S obzirom da je za sve potrebno vreme, za koje uvek nam manjka, naisla sam nam jednu novu tehniku uklanjanja strije cija se ucinkovist vidi nakon nedelju dana.

Crvene strije na stomaku
Pre i Posle tretmana





Najcesce se javljaju strije na stomaku, jer u trudnoci kako beba raste dolazi do istezanja koze na tom delu tela i prekomerna tezina uzrokuje pojavu strija. Prilikom gubitka kilaze ostaju vidljivi tragovi Strija, one se mogu pojaviti na butinama, na grudima, listovima i ledjima i mogu biti podeljene na crvene i bele strije.


Kako ukloniti strije


Mnogi od vas su culi za dermapen. To je uredjaj koji podseca na olovku i u sebi sadrzi mikroiglice, on ima za cilj da ucvrsti, podmladi i zategne kozu.

U zavisnosti koja regija se tretira i tip stavljaju se kreme kako bise stimulisala regenaracija koze.

Dermapen je namenjen za:
  • strije
  • hiperpigmentacija
  • oziljci
  • fine linije i bore
  • duboke bore

Dermapen daje neuporedive rezultate pri indukciji kolagena. Ovaj aparat pravi do 1300 mikrouboda u sekundi i tako stimulise proizvodnju kolagena i elastina.

Na ovaj nacin se podstice regeneracija koze, kao odgovor na mikrotraume. Ovim tretmanom se podsticu odlicni rezultati u skidanju strija, oziljaka, bora, opustene koze.



Predeli tretirani su blago crvene boje, sto predstavlja pozeljnu reakciju i nakon toga krece se blago perutanje koze koje se povlaci nakon nekoliko dana.

Potrebno je odraditi nekoliko tretmana u zavisnosti sta se tretira otprilike 3 do 6 puta sa pauzom od 3 do 6 nedelje.

Pre i Posle tretmana

Nadam se da vam je clanak pomogao i da znate da postoje jos metoda u tretiranju nedostataka na kozi.






Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon