#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

Buba rusi Kako ih se Resiti

Zute kuglice otrov za buba ruse
Kuglice za buba-ruse
Sigurno ste se susretali sa bubarusima, najdosadnije i najodvratnije bube. Pored milion preparata koje postoje opet se pojavi po koja dosada.


Nazalost desi se da iz prodavnica donesemo kuci, zajedno sa namirnicama, iz bolnice i mnogih drugih mesta niko nije kriv za to jer svi su svesni problema i tretiraju kako umeju i znaju.



Najlakse Resiti se Buba rusa uz pomoc ovog recepta, on delotvoran i ucinkovit, nakon prvog postavljanja smanjice se broj i nakon toga ponoviti jos par puta i vise ih nece biti.

Potrebno:

  • Bornova kiselina, to je prasak koji se moze kupiti u apoteci
  • Dva krompira
  • Jedno kuvano zumance


Skuvajte krompir i jaje zajedno. Kada se skuvaju, izdrobite i pomesajte pa zatim dodajte bornovu kiselinu. Od ove smese pravite kuglice i redjajte po coskovima van domasaja dece i kucnih ljubimaca.

Sutra dan usisajte buba ruse koje su uginule i tako ponavljajte dok se ne potrosi kuglica kad se potrosi ponovite opet. Ovaj recept kosta svega oko 100 din povoljno i delotvorno. Nestace ta gamad i oslobodicete ih se jednom za svagda.

Podelite da i drugi vide, mnogima cete pomoci ukoliko imaju problem sa tim.

Nadam se da vam je ovaj savet bio od koristi. :) :) :)

Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon