#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

OSLOBODITE SE FLEKA OD ZVAKA I MASNOCE

Niko od nas ne voli nered i prljavštinu, i pri samoj pomisli na dodatne mrlje od žvaka ili nekih drugih stvari zaboli nas glava. Evo par trikova koji će vam olakšati da ove stvari rešite brzo i lako.



.Mrlje su najveći problem pri pranju odeće, a najnezgodnije su one od žvake ili voska, kao i fleke od masne hrane.




Ako je neko nepažnjom prosuo vosak ili se ulepio u žvaku, ostavite da se uflekano mesto prvo dobro osuši, zatim sastružite fleku, a onda preko fleke stavite novinu.Ugrejanom peglom pređite nekoliko puta preko mrlje i ona će nestati. 





Oprali ste veš, ali ste primetili da su ostale masne fleke. Ništa strašno vrlo ćete ih lako ukloniti ako ih pospete bebi puderom, malo sačekate, pa puder istresete sa odeće



 Za blistave zavese poslužite se praškom za pecivo. 


Pre pranja, zavese potopite u vodu u koju ste sipali prašak za pecivo. Na tri litre vode ide jedan prašak za pecivo, a ovako potopljene zavese treba da odstoje jednu noć. 




Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon