#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

SAVETI KOJE SITNICE ZNACE

Savremeni svet doneo nam je niz pogodnosti ali samim tim i brz tempo zivota, tako da nas muce sitni problemi. Takve stvari mogu da nam idu na zivce kao sto su komarci, glavobolje itd koje nas iziritiraju, tako smo pronasli par korisnih saveta kako da se izborite sa svakodnevnim problemima.


1. Rešite se ujeda komaraca uz pomoć kašike
Svi znamo koliko komarci mogu da budu velike napasti, tako da ujed komaraca mozete neutralisati, uz pomoc vruce kasike. Na mesto gde je ubod prislonite zagrejanu kasiku i drzite dok ne osetite olaksanje, jer ce sva toplota iz kasike otkloniti ujed, svrab i trag ce nestati.
.
2. Brzo izvadite prljavštinu iz očiju
Sigurno vam se X puta desilo da nesto upadne u oko! Takve stvari bas znaju da iznerviraju coveka, pogotovo ukoliko se tesko resava. Ukoliko vam se to dogodi, napunite veliku ciniju sa vodom, zatim potopite glavu u vodu i otvorite oci, Prljavstina koja je bila u oku momentalno ce nestati.
3. Zaustavite kijanje
Koliko puta se desilo da krenete nekontrolisano da kijate iako nije preporucljivo da zaustavite taj proces nekada je pozeljno spreciti neprijatno i nepozeljno kijanje. Kijanje cete spreciti, tako sto cete prisloniti jezik ka korenu usta i takozaustaviti.

4. Sprečite glavobolju uz pomoć limete
Kada dobijemo glavobolju, u tom slucaju dobro ce doci jedna limeta koja ce ublaziti tegobe, isecite je na pola i trljajte je u celo, oseticete olaksanje.
5.  Uklonite tragove hemijske olovke uz pomoć alkohola
Svima se desava da se namazu hemijskom olovkom bilo da je to omiljena bluza ili farmerice, fleke cete jednostavno ukloniti ukoliko pokvasite sa malo alkohola i istrljate. Lakse ce biti ukoliko koristite stapic na usi pa cete preciznije ocistiti fleku od hemijske olovke.NAGRADNA IGRA 




Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon