Potrebni sastojci:
- 1 pakovanje velikih oblandi,
- 4 case kisele pavlake,
- 3 casice sirka,
- 300 gr sunke nasecene na tanke kolutove sve zavisi koliko ce vam biti potrebno ( ili bilo koja druga parizer salama),
- 100 gr naredndanog kackavalja za dekoraciju.
Priprema:
Pomesajte pavlaku i sirka, na ravnu tacnu ili pleh postavite prvu oblandu tako sto cete sitne kockice staviti da budu sa donje strane a vece sa gornje i namazacete filom, a zatim poredjajte sunku jedan red na celu oblandu pa zatim opet premazite filom zatim cete staviti sad oblandu tako sto cete vece kocke staviti sa donje strane a manje da budu sa gornje i tako cete svaku sledecu oblandu redjati do kraja.
Opet premazite oblandu sa filom, poredjajte sunku, premazite ponovo filom i postavite oblandu kao sto smo napomenuli i sve tako dok se materijal ne utrosi. Na kraju cete premazati oblandu sa filom i nanjemu posuti narendani kackavalj kao dekoraciju. Ostavite u frizider da prenoci kako bi korice omeksale radi lakseg secenja. Mozete seci na kockice, pravougaonike kao sitne kolace kako vama odgovara.
Коментари
Постави коментар