#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

SLANE OBLANDE

Potrebni sastojci:
  • 1 pakovanje velikih oblandi,
  • 4 case kisele pavlake,
  • 3 casice sirka,
  • 300 gr sunke  nasecene na tanke kolutove sve zavisi koliko ce vam biti potrebno ( ili bilo koja druga parizer salama),
  • 100 gr naredndanog kackavalja za dekoraciju. 



Priprema:

Pomesajte pavlaku i sirka, na ravnu tacnu ili pleh postavite prvu oblandu tako sto cete sitne kockice staviti da budu sa donje strane a vece sa gornje  i namazacete filom, a zatim poredjajte sunku jedan red na celu oblandu pa zatim opet premazite filom zatim cete staviti sad oblandu tako sto cete vece kocke staviti sa donje strane a manje da budu sa gornje i tako cete svaku sledecu oblandu redjati do kraja.

 Opet premazite oblandu sa filom, poredjajte sunku, premazite ponovo filom i postavite oblandu kao sto smo napomenuli i sve tako dok se materijal ne utrosi. Na kraju cete premazati oblandu sa filom i nanjemu posuti narendani kackavalj kao dekoraciju. Ostavite u frizider da prenoci kako bi korice omeksale radi lakseg secenja. Mozete seci na kockice, pravougaonike kao sitne kolace kako vama odgovara.

Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon