#Zastitite se od prevara na internetu

Слика
Internet prevare Prodaja na internetu je u velikom jeku,  kako na facebook stranicama tako i u grupama gde se odvijaju. Mozete naci sve od igracke do lokomotive, novo, staro a ocuvano, napravljene domace radinosti. Bukvalno sve sto mozete zamisliti sad je na klik od vas. I tu se najvise javljaju prevare na internetu,  lakoverni nastradaju od nekolicine.

STA TREBA DA RADITE UKOLIKO STE IMALI CARSKI REZ

 

Ponekad carski rez je neizbezan, ako postoji neka komplikacija koja ukazuje potrebu za takvim vidom porodjaja, nemojte se plasiti toga i ocajavati ako niste mogli prirodnim putem da se porodite. Evo par saveta kako da se pripremite za to sto vas ceka ili ste vec prosli kroz to pa stoga nije lose podsetititi kako da se pazite nakon carskog reza.

 

  • Voznja od porodilistado kuce moze biti bolna stoga treba da se pripazi prilikom voznje da se ne oseti svaka rupa, jer za vas ce biti bolno jer ipak rana je sveza, zato je bolje da ponesete mekano jastuce koje cete namestitida bi vam bilo udobnije i lakse prilikom voznje. Pazite takodje ukoliko imate kijavicu, pri svakom kijanju zabolece vas, trebalo bi dase posavetujete sa lekarom oko lekova koje smete piti ukoliko budete dojili bebicu.
  • Pazite da se ne smejete gromoglasno( smeh jeste zdrav ali u vasem slucaju treba pripaziti zbog CR), prilikom kasljanja ili plakanja izbegavajte te situacije.
  • Pazite sta jedete jer odredjena vrsta hrane moze izazvati gas ili nadutost i moze izazvati neprijatne bolove.
  • Nemojte sami da gledate vas carski rez, vec zamolite nekog drugog kako bi proverio da li je sve u redu (mozete sami jedino uz pomoc ogledalca samo da se ne savijate).
  • Izbegavajte penjanje uz stepenice, neka porodica ili prijatelji pomognu oko ciscenja ako imate kucu na sprat ili stanujete u stanu, pa je bolje da se sto vise odmarate, kako bi rana zarasla,dok oni mogu zavrsiti poslove, ici u nabavku i slicno..
  • Koristite lekove za bolove kako je doktor preporucio i sa oprezom.
  • Ne ocekujte da ukocenost odma prestane to ce malo potrajati,
  • Ravan stomak necete imati  odmah nakon porodjaja, za to je potrebno vreme isto kako i kod prirodnog porodjaja.
  • Vasa karlica i kukovi nece biti rasireni kao kod prirodnog porodjaja.
  • Bebin oblik glave ce biti savrsen jer je izasla carskim rezom a ne prirodnim putem... 

Kako se resiti oziljaka od carskog reza procitajte vise >>>




Коментари

Популарни постови са овог блога

#Zastitite se od prevara na internetu

Kako napraviti ukrasnu kutiju za poklon